Google for Publishers

Uanset om du er forfatter, blogger, designer, udvikler eller en hvilken som helst anden form for indholdsopretter eller -udgiver, tilbyder Google løsninger, der kan hjælpe dig med at tjene penge på dit onlineindhold.

Find din målgruppe, skab vækst i din virksomhed, og tjen penge på dit onlineindhold. Google har værktøjerne til at hjælpe dig med det hele, så du kan bruge mere tid på at gøre det, du holder af.

AdSense

Tjen nemme penge på dit website

Hvis du er en mindre udgiver, tilbyder AdSense en enkel og gratis metode til at forvandle din passion til profit. Hvis du placerer målrettede annoncer ved siden af dit indhold, tjener du automatisk penge, når nogen ser eller klikker på annoncerne.

Få flere oplysninger

Tilmeld

DoubleClick for Publishers

Maksimer omsætningen med flere kildeplatforme og kanaler

Google DoubleClick for Publishers (DFP) Small Business er en gratis annonceadministrationsløsning, der hjælper udgivere i vækst med at sælge, planlægge, levere og måle hele deres digitale annoncebeholdning. Du kommer hurtigt i gang med at maksimere værdien af dine annonceeksponeringer.

Få flere oplysninger

Tilmeld

AdMob

Opnå omsætning via annoncer i apps

Den brede vifte af annonceformater i AdMob, herunder video, indbyggede annoncer, mellemliggende annoncer og bannere, giver dig mange muligheder for at tjene penge på din app, mens du samtidig leverer den bedst mulige brugeroplevelse.

Få flere oplysninger

Tilmeld

Digital Garage

Styrk dine digitale færdigheder

Få din virksomhed til at vokse ved hjælp af gratis selvstudier, der hjælper dig med at opnå succes online, fra sociale medier til søgemaskiner og meget mere.

Få flere oplysninger

Tilmeld

Succeshistorier

Vores kunder

BuildEazy

Les Kenny oprettede et website, der viser folk, hvordan man bygger ting. AdSense gjorde det muligt for ham at gøre sin hobby med træbearbejdning til et fuldtidsjob.

Glassdoor

Glassdoor er et karrierewebsite, der genererer 100 % af sin omsætning og eksponeringer af displayannoncer med DoubleClick for Publishers Small Business.

pdf-ikon Se PDF

Etermax

Etermax bruger AdMob som platform til placering af annoncer på en måde, at brugerne fortsat kan glæde sig over spillet.